Bilge İlkokulu


Vizyon: Türkiyede ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer ilkokullar ile yarışacak düzeye erişmiş kaliteli bir okul olmaktır.bilgi çağına uygun iyi bir eğitimle,bilgili,dürüst,erdemli,sorumluluk sahibi,özgüveni olan,milli manevi ahlaki kültürel ve insani değerlere bağlı,sevgi saygı şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip vatanını bayrağını milletini seven ve insanlar severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirecek bir okul olmaktır.

Misyon: Okulumuzda milli eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile milli eğitim bakanlığı ilköğretim kurumlar yönetmeliği doğrultusunda yasa ve mevzuat proğramlarının uygulanması ve geliştirilmesi milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi.kendine özgüveni olan büyüklerini sayan küçüklerini seven,doğru ,dürüst ve ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 13.50
Isınma: SOBALI
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: YOK.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - .

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bilgeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Bilge Mahallesi Mazıdağı/Mardin

Öğretmen :2
Öğrenci :29
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :220
Öğretim Şekli :NORMAL(Birleştirilmiş Sınıf)

Yerleşim Yeri - MAHALLE

Adres - Bilge Mahallesi Mazıdağı/Mardin

Ulaşım Civar köylerde çalışan öğretmenler genelde beraber gidip geliyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MAZIDAĞI İLÇESİNE BAĞLI OLMASINA RAĞMEN MARDİNE YAKLAŞIK OLARAK 20 KM. MESAFEDE MAZIDAĞI İLÇESİNE İSE OLAN UZAKLIK YAKLAŞIK 30 KM DİR...